Kennismaken

Ben je op zoek naar een professionele beauty specialist voor zowel huidverzorgende als huidverbeterende behandelingen? Dan ben je bij Beautysalon 4 Total Beauty aan het juiste adres.  
In het centrum van Ouddorp staat allround schoonheidsspecialiste en pedicure Daisy Kruimink garant voor een heerlijke maar vooral doeltreffende en effectieve behandeling voor zowel mannen als vrouwen.  
Bij 4 Total Beauty adviseren we op professionele wijze over de juiste behandeling. Door de vriendelijke en persoonlijke benadering zorgen we ervoor dat je heerlijk ontspannen aan ‘dit moment voor jezelf’ begint. De behandeling, die we zoveel mogelijk met natuurlijke producten uitvoeren, wordt volledig toegespitst op jouw huidtype, huidconditie en natuurlijk jouw eigen wensen. Waarbij professionaliteit hand in hand gaat met kennis, kunde en ervaring.   

In de giftshop vind je een uitgebreid assortiment van o.a. douche- en badproducten en hand- en voetverzorging.   

Wil je een ander verwennen met een heerlijke behandeling of een lekker product? Goed idee! Denk dan eens aan de 4 Total Beauty cadeaubon. Kies je voor producten? Dan pakken we die, als je wilt, natuurlijk ook feestelijk in.  

4 Total Beauty is een erkend leerbedrijf en regelmatig leert een stagiaire bij ons in de salon het prachtige vak van beauty professional.